חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ונונו מאיר נ' אליהו בע"מ - חברה לבטוח

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום רמלה
2334-06
20.7.2013
בפני :
עדנה יוסף-קוזין

- נגד -
:
ונונו מאיר
:
אליהו חברה לביטוח בע"מ
החלטה

החלטה

1.בדיון ההוכחות אשר התקיים בהליך זה בתאריך 28.05.13, נשמעה עדות התובע. בחקירתו הנגדית, התובע נחקר, בין השאר, אודות תצהיר עליו חתם ואשר הוגש לבית המשפט לענייני משפחה, במסגרת הליכים משפטיים בין התובע לבין גרושתו, בבית המשפט לענייני משפחה.

2.בתשובות לשאלות ב"כ הנתבעת בחקירה הנגדית, התובע טען כי דברים שנכתבו בתצהירו הנ"ל אינם אמת וכי הוא לא היה מודע על מה הוא חותם. התובע גם העלה טענות לפיהן עורכי הדין אשר ייצגו אותו בהליכים בבית המשפט לענייני משפחה, כתבו באותו תצהיר דברים על דעת עצמם או שהם יעצו לו לכתוב בתצהירו דברים שאינם אמת.

3.בשל טענותיו הנ"ל של התובע בחקירתו הנגדית, הוגשה מטעם הנתבעת בקשה לזימונו של עו"ד טהורי, אשר ייצג את התובע בהליכים בבית המשפט לענייני משפחה, למתן עדות. בבקשה נטען כי עו"ד טהורי יוכל לשפוך אור על נסיבות חתימתו של התובע על התצהיר במשרדו וכי זימונו מבוקש על מנת להסיר כל ספק.

4.לאחר עיון במחלוקות העומדות לבירור בתובענה זו ולאור מכלול הראיות אשר הונחו על ידי הצדדים בפני בית המשפט, אני סבורה כי העדות המבוקשת אינה חיונית להשלמת התמונה העובדתית ולגילוי האמת. כמו כן, ולאחר בחינת מכלול הראיות המונחות בפני בית המשפט, אינני סבורה כי דחיית הבקשה תפגע בזכות מהותית כלשהי של הנתבעת או תקפח את עניינה.

5.אשר על האמור, הבקשה לזימון עו"ד טהורי למתן עדות נדחית.

6.         שמיעת הראיות הסתיימה. הצדדים יגישו סיכומים בכתב.

 

7.סדר הגשת הסיכומים

א.         התובע יגיש את סיכומיו עד יום 21.08.13.

ב.         הנתבעת תגיש את סיכומיה עד יום 22.09.13.

ג.         התובע רשאי להגיש סיכומי תשובה עד יום 02.10.13.

8.הצדדים רשאים להשלים בסיכומיהם טיעונים ביחס לבקשות התובע לפסילת חוות דעת המומחה מטעם בית המשפט בתחום הפסיכיאטריה ולמינוי מומחה שיקומי/תעסוקתי. ככל שיראה בית המשפט, לאחר שיוגשו הסיכומים, להיעתר לבקשה/ות התובע, תינתן החלטה מתאימה.

9.         היקף הסיכומים של התובע והנתבעת יוגבל ל- 10 עמודים, וסיכומי התשובה של התובע ל- 2 עמודים. הסיכומים יוגשו כך שיהיו קריאים וברורים. הרווח בין השורות בהדפסה יהיה רווח כפול לפחות. תוך השארת שוליים ברוחב של שני סנטימטרים לפחות מכל צד.

       

10.        הצדדים ימציאו עותק מסיכומיהם זה לזה, בד בבד עם ההמצאה לבית המשפט או קודם לכן.   

 

המזכירות תמציא את ההחלטה לב"כ הצדדים.

ניתנה היום, י"ג אב תשע"ג, 20 יולי 2013, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>